2009. február 24., kedd

HÁTLAPSZÖVEG

Ha adatokat kívánok közölni: beszélek, és így tovább…
Ha ugyanazt az érzelmes, illatos-szagos filmet szeretném
levetíteni önben, ami bennem él: verset írok.
Megpróbálva a legkevesebbet szólva, a legszebben szervírozva,
a legtöbbet átadni.
Az agy gátjait, kódjait, a reciprokával – a verssel – szorozva
osztom vissza önnek azt, amit kiváltott belőlem
a világával, melybe ilyenné álmodott engem.
Tehát megérdemel, úgy kellett!
Szupravezető betűimből használtam, hogy a
legkisebb veszteséggel áramolhasson önbe a mesém.

Létünk szereplői kitalált alakok.
Bármilyen azonosság csak véletlen.
A p..sánál csúnyább szavak is elhangoznak.
Átélését semmilyen korosztálynak nem ajánljuk.


török-zselenszky tamás

-----

NAGY-NAGY KÖSZÖNET


A Vörösmarty Társaságnak, Kovács Gábor igaz barátomnak, és Schmitsek Józsefnek (Szabadegyháza polgármestere), anyagi, és egyéb támogatásukért, a kötet létrejöttének lehetővé tételéért! Székesfehérvár, Szabadegyháza, Mór minden polgárának. Bérces Viktornak, Benedetti Péternek, Csepeli Péternek, Karli Katalinnak, Bucsai Tímeának, Fiák Krisztinának, Barbély Gábornak, Cserinek, Kozma Katalinnak, Fransznak, Széna Egyesületnek, Énis Közhasznú Egyesületnek, akik saját ügyüknek éreznek.
Szegedi Kovács Györgynek, aki idáig lökdösött és valódi barát! Fenyvesi Ottónak, Bakonyi Istvánnak, László Zsoltnak és Sohonyai Editnek, akik megtiszteltek nagyra becsült figyelmükkel. Jézuskának, Imhotepnek, Gautamának, Szt. Filuménának; a legtisztább őrzőknek (persze a többinek is), szüleimnek, családnak (Szeretett öcsémmel, meg Zsolti Tamással és Szombath Borbálával az élen). Édes mátkám-társamnak, barátaimnak, akik kibírnak. Külön hála Bori nagyanyónak, akinek az egész kötetet ajánlom! Minden magyarnak, kifejezetten a határon túli testvéreknek. Régi, és új zenésztársaimnak. Külön köszönök minden támogatást a Zselenszky (Nap) Unplugged koncertjeink, valamint az ehhez tartozó „költői estes” albumok és előadások hallgatóinak!
Zselenszky estek felől az informálódás, vagy estek szervezése ügyében az üzenetek fogadása, a http://www.zselenszky.hu , és a http://zselenszky.blogspot.com oldalakon lehetséges.
Naprakész információkért jelentkezzen a facebook-on a Török-Zselenszky Tamás profilon magánlevélben!

Áldás Magyarországra!

Köszönettel: a szerző.

-----

Amennyiben Ön szeretné megjelentetni valahol, valamelyik versemet, vagy bármilyen módon felhasználná, kérem írjon levelet ez ügyben a hollos.zselenszky@gmail.com címre!

Lekötelez.

-----

FIGYELEM! AKI TARTANI KÍVÁNJA A SZEGEDI KOVÁCS GYÖRGY ÁLTAL SZERKESZTETT SORRENDET, AZ HALADJON A BEJEGYZÉSEKBEN A LEGRÉGEBBITŐL A LEGUTÓBBI FELÉ!

KÖSZÖNÖM A LÁTOGATÁSUKAT!

-----

BONUS:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése